Keresés a honlapon
Vasútmodell kiállítás

Sopron 2006.10.27.


A soproni kiállítás megérdemelt záró vacsorája!
És a felnőttek is megérdemelték!


2006.12.22.

ÉVES ZÁRÓ, ÖSSZEFOGLALÓ TAGGYŰLÉS


Ebben az évben először kerül sor egy új dolog bevezetésére. A kollégáimmal megbeszéltem, hogy szeretnék az elkövetkező években egy vándor díjat kiadni, mindig annak a gyerekszakköri tagnak, aki az elmúlt évben kimagasló eredményeivel kiérdemli azt. Ezt a díjat az kapja, aki a legpontosabban fizette a tagdíjat, legtöbbet volt jelen a szakköri foglalkozásokon, legtöbbet vett részt a kiállításainkon, kirándulásainkon, vagy valamilyen emlékezetes élményt nyújtott, aki a legokosabb, legügyesebb volt. Ezért a vándordíj neve:
„A LEGKISEBB UGRIFÜLES VÁNDORDÍJ”
Ezt a díjat az idei szerepléséért:
Lovas Ádám kapja! Gratulálunk!
Az évzáró taggyűlésünkön nagyon sokan vettek rész, akik között leendő és régi tagok, valamint a szakkörünk támogatói és partnerei voltak jelen. Az összejövetel eredményesnek és jó hangulatúnak sikerült. Az oklevelek kiosztása után, a büfévacsora elfogyasztása és kötetlen beszélgetés kezdődött.
December 29.-én betörtek a pályára, hogy semmit nem sikerült elvinnie a betörőnek, az annak köszönhető, hogy D. Ferenc és L. Ádám bementek, hogy elpakoljanak a helységben a tegnapi szállítás után. A rendőrséget és a gondnokot értesítettük.
Az aprólékos munka sok türelmet igényel!!!
DE HA EGYSZER ELFOGY A TÜRELEM, AKKOR......