Keresés a honlapon

II. N-es Klubtalálkozó


Szombaton került sor a harmadik N-es találkozóra a Láng Művelődési házban, a modellbörze keretein belül. A korábban már megszokott módszer alapján jó előre megbeszéltük a fórumon - és most először a vonatmagazinon is - hogy ki, mit hoz, mit villant meg a többieknek. Korábban jó ötletnek tűnt, hogy a színpadon rakjuk össze a sínt, és a színpad mellé állva lehetett meglesni, megvitatni az éppen futó N-es csodákat.

www.vonatmagazin.hu/?p=3424


II. klubtalálkozó

VVT

Megtartotta második, börzén tartott club találkozóját, a VVT - Virtuális Vasút Társaság - . A látogatók nagy örömére, ki is lehetett próbálni az új vagy éppen a régi szimulátoros programokat. Kérdéseket tehettek fel a szervezőknek, akik kézségesen válaszoltak mindenre. Az idei találkozóra már vidékről is érekeztek érdeklődők.Az Északis kiállításunk krónikái

A kiállítás képei több honlapon is megtalálhatók:
Szekszárdi vasútmodellező klub:
szvk.fw.hu/foto/kiall/budapest2008a/budapest2008a.html
szvk.fw.hu/foto/kiall/budapest2008/budapest2008.html
Vasútmagazin.hu:
www.vonatmagazin.hu/?p=1429#more-1429
Zababov:
www.zababov.cz/?id=935www.zababov.cz/?id=935
www.vlaky.net/servis/spravy.asp?lang=1&id=372008 KEMENCE

A Kemencén megrendezett kisvasúti napokon ismét jól éreztük magunkat. Sok újdonság és érdekesség volt látható! Az egyik ilyen különlegesség egy spiritusszal műkődő, kb. 1:22 méretarányú, rézből, az 1930-as években készített gőzmozdony modell volt. Az 1:10-es és a 0e-s méretarányban és építési nagyságban is voltak, itt debütáló modellek, modul elemek. A 0e modulterepasztalt digitális üzemben is működtettük.